NetLib

NetLib is een netwerk voor de ontwikkeling in Liberia. Dit netwerk ik opgezet om te helpen aan de ontwikkelingen en om de sociale, economische en politieke zaken vooruit te helpen gaan. Wij helpen mensen aan een betere gezondheid en goed onderwijs, door onder andere een ziekenhuis, een medische kliniek en een school te bouwen.


Help ons helpen! Jouw steun kan een verschil maken! Raak betrokken.


Educatie

Wij geloven dat goed onderwijs bijdraagt aan het bestrijden van armoede in Liberia. De NetLib foundation biedt jonge Liberianen onderwijs aan de Netlib Vocational Institute in Monrovia. Een vakdiploma biedt gegarandeerd zekerheid op een beter leven in het arme Liberia. Help ons en adopteer een student!

Zorg

Een goede gezondheid is een basisbhoefte en daarom zijn wij zijn trots op onze twee medische centers.Hierdoor is het mogelijk dat vrouwen veilig kunnen bevallen, mensen worden beschermd tegen malaria en zo wordt er nog veel meer medische zorg geleverd.

Sinds 2018 is er ook een ambulance beschikbaar die op minder berijkbare plekken ook zorg kan leveren. Medio 2021 hopen wij nog een ambulance richting Liberia te verzenden.

Lees meer…